Max fordulatszámon – Itt az első dal az új Soulfly-lemezről

Szinte kimondani is durva, de már 12. albumát készül kiadni a Soulfly, Max Cavalera (ex-Sepultura, Cavalera Conspiracy, Killer Be Killed, stb.) ikonikus groove-bandája. A sosem a túlgondolt albumcímekről híres zenekar legfrissebb kiadványa a Totem fémjelzést kapta és augusztus 5-én lát napvilágot a Nuclear Blast gondozásában.

Az album az arizoniai Platinum Undergroundban került rögzítésre Max és többek közt az Eternal Champion dobosa, Arthur Rizk (Unto Others, Cro-Mags, Xibalba) bábáskodása mellett. Rizk nem csak a háttérmunkálatokat látta el, de még a gitárt is kézbe vette, miután tavaly megromlott a banda viszonya Marc Rizzóval és a zenész lelécelt 18(!) év után. Így ebben a formában Arthur nem az egyetlen „vendég” a lemezen, a teljesség igénye nélkül hallható lesz az Obituary torka, John Tardy, valamint a Power Tripben is doboló Chris Ulsh is.

Az első előzetes, egyben az albumot nyitó darab, a Superstition már meg is hallgatható kis szöveges videóval, ebből pedig kiderül, hogy habár Maxék nem sokat változtak, de a Crowbarhoz hasonlóan őket is pont ezért szeretjük.

1. Superstition
2. Scouring the Vile
3. Filth Upon Filth
4. Rot in Pain
5. The Damage Done
6. Totem
7. Ancestors
8. Ecstasy of Gold
9. Soulfly XII
10. Spirit Animal