Márciusban jön az A Day to Remember új lemeze, itt a nyitódal

Lassan másfél éve, hogy A Day to Remember elkezdte adagolni az előzetes dalokat a hetedik nagylemezéről, most pedig végre be is jelentették a You’re Welcome című anyag megjelenési dátumát: 2021. március 5. Emellé a Fueled by Ramen kiadó által gondozott anyagról kijött egy új single is, a sorban a negyedik, Brick Wall címmel, itt fentebb lehet is hallgatni.

A Colin Brittain producerrel (Papa Roach, All Time Low, Basement) készült lemez teljes dallistája az alábbi lesz:

1. Brick Wall
2. Mindreader
3. Bloodsucker
4. Last Chance to Dance (Bad Friend)
5. F.Y.M.
6. High Diving
7. Resentment
8. Looks Like Hell
9. Viva La Mexico
10. Only Money
11. Degenerates
12. Permanent
13. Re-Entry
14. Everything We Need

Jeremy McKinnon frontember korábban ezt mesélte a lemez hangzásáról:

Számomra az egésznek a lényege az volt, hogy “Fogjuk az A Day to Remember receptjét – azt, amiért mindenki ismer és szeret bennünket – és adjunk hozzá modern hatásokat. Fogjunk egy modern dalszerkezetet, a kis refrénnel és a nagy droppal, és játsszuk el zenekarként, az elektronikus cuccok helyett. Fogjunk pár ilyen elemet, és csináljunk belőlük valami menő hangzású dolgot, de közben tartsuk meg az A Day To Remember-hangzást. Játszadozzunk a dalszerkezetekkel meg a modern produkciós eszközökkel, de tartsuk meg a súlyosságot, ami mi vagyunk.

És a lemezcímről, ami gyakorlatilag egy kommentelőtől származik.

Az egyik koncert előtt felöltöztem, és arra gondoltam, kéne még rám egy fehér pulcsi. Szóval bementem egy boltba és vettem egy fehér pulcsit, amire rá volt írva, hogy “you’re welcome” pirossal, és pont olyan színű cipő volt rajtam. Gondoltam, ez pont tökéletes lesz. Készült rólam egy fotó ezen a mexikói fesztiválon, amin megfogom a pulcsimat a “you’re welcome” feliratnál. Másnap megtageltek a képen, és az első komment az volt, hogy “Most megmondom, az új A Day to Remember-album címe You’re Welcome.” És mivel a neten olvastam ezt, teljesen gyanútlanul, eléggé beütött, hogy valaki megmondta, mi legyen egy ADTR-lemez címe. Lefagytam, ott ültem, és azt éreztem, hogy “hát ez kurva jó.” Szóval egy rajongótól jött a cím.