ManGod Inc. – ma este klippremier!

Ma, azaz augusztus 6-án debütál az új klipünk a „The Flood” című dalra az MTV-n a Swungban! A műsor este kilenckor kezdődik, lesz beszélgetés is meg minden. Természetesen később látható lesz a Headbanger’s Ballban is, meg gondolom a premier után 18 másodperccel youtube-on meg mindenhol :)
Nem kis szervezkedés előzte meg a bemutatót, voltak izgalmak, például majdnem korhatáros lett a nem korhatárosnak szánt verzió is, és hát mitagadás, van alapja :) Nem kell attól tartani, hogy unalomba fullad a dolog… Ráadásul kitaláltunk egy játékot is a klip kapcsán, aminek a részleteit hamarosan megtudhatjátok a honlapunkon, a www.mangodinc.comon, ahol már most találtok werkfotókat, ahogy a www.myspace.hu/mangodinc oldalon is!

További nyári jellegű koncertdátumaink:
augusztus 16. Budapest – Sziget 01.15 Hammerworld színpad
augusztus 22. Kazincbarcika – Kasza Napok 20.30 Rock színpad
augusztus 23. Verpelét – Bor-Rock Fesztivál 18.00
augusztus 29. Arló – 14. Arlói Tóparti Rockparty
augusztus 30. Szurdokpüspöki – Szurdok Feszt
szeptember 12. Székesfehérvár – FeZeN 19.00 Hammerworld színpad

És még egy hír, amit már elhintettük itt-ott, de nem tudom eljutott-e mindenkihez: az a megtiszteltetés ért minket, hogy beválogatták a zenénket egy netes autóversenyzős játékba, ami a PROJECT TORQUE névre hallgat. A játék különlegessége, legalábbis a mi szempontunkból, hogy egy ManGod dizájnnal felturbózott versenyautóval is alázhatjátok az ellenfeleket!”