Lelkesítő DIY karanténklippel rukkolt elő a Kies

Februárban jelent meg a Kies harmadik nagylemeze, amelyről a Fel a fejjel című dal kapott ezúttal egy ötletes, rendkívül aktuális, aranyos és ösztönző videót. A képanyagot a srácok maguk vették fel a saját otthonaikban, külön-külön, bemutatva mindennapjaikat. A számról és klipről a következőket mesélték:

Ez a dal a februárban megjelent „Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék” című lemezünk egyik tétele, amit most úgy éreztünk, hogy aktuálisabb, mint valaha. A súlyos egészségügyi krízis mellett rengeteg munkahely megszűnt, sok cég került válságba, és nagyon sokan vannak most kilátástalan helyzetben. Szerettük volna az emberek felé azt kommunikálni, hogy tartsanak ki ebben a nehéz gazdasági és egészségügyi helyzetben! Fogjunk össze, hogy gyorsabban túl legyünk ezen az egészen!

Rengeteg klipet tervezünk az új lemezre, és épp aktuális lett volna egy új forgatása is, de mivel mi zenekari szinten és egyénileg is gyakoroljuk a társadalmi felelősség-vállalást (kerüljük a tömeget, mindent otthonról intézünk, amit csak lehet stb.), így Ádinak az az ötlete támadt, hogy forgassunk egy videót arról, hogy mit csinálunk otthon, amíg átvészeljük ezt az egészet. Mindenki magának rögzítette otthon a felvételeket, majd Szűcs Andris (Naplók Studio) rakta össze a végleges videót.
Ezzel is ösztönözve mindenkit arra, hogy tartson ki, és próbálja hasznosan tölteni az időt, ha sajnálatos módon így alakult.  Vigyázzunk egymásra, és legyünk türelemmel!

Szóval: fel a fejjel!