Korn – Lássuk a másik oldalt!

Az amerikai Korn zenekar gitárosa, James „Munky” Shaffer a Billboard.com zenei magazin kérdéseire elmondta, hogy a zenekar énekese, Jonathan Davis már öt számot megírt a következő Korn opuszhoz. Ezek a számok a „Love Song” vagy a „Coming Undone” hangulatához hasonlóak, így elsősorban a „See You On The Other Side” vonalán maradva képzelik el a következő lemezt. Munky szerint persze ez a lemez leghamarabb csak 2007-ben lesz hallható.

A gitáros azt is elmondta, hogy jelenleg egy instrumentális szólóprojekten dolgozik, a Korn turnéja mellett. „Ez kicsit szigorú meló egy olyan gitáros seggfejnek mint én, mert szeretem a kicsit kontárabbnak tűnő témákat” – mondta el a gitáros. „Most készültem el az első két számmal, ebben a tempóban legalább egy év, amíg a teljes cucc készen áll majd.

Munky azt is elmondta, hogy hamarosan egy újabb Korn DVD várható, amelynek anyagát novemberben vették fel a New York-i Hammersteinben. Megjelenési dátumról még nincs információnk, mivel a csapat egyelőre elegendő kiegészítő tartalmat akar a DVD-hez passzolni.