Klip-Mix

Többszöri csúszást követően végül csak megjelent szeptember 15-én az It Dies Today legújabb munkája, a Lividity. Most pedig a már régen beígért videó, a Thank You For Drinking is megérkezett hozzá.

Ez Jason Wood énekes első stúdiólemeze a bandával, miután 2007-ben Nicholas Brooks távozott a zenekarból.

www.myspace.com/itdiestoday

A The Sadness Will Never End-hez készítette legújabb videóját a Bring Me The Horizon legénysége, méghozzá Adam Powell rendezővel. A dalban vendégszereplő Sam Carter-t (Architects) a klipben is viszontláthatjuk.

November másodikán egy remixelt verzió fog napvilágot látni a zenekar legutóbbi dalcsokrából, a Suicide Season-ből. A Suicide Season – Cut Up névre keresztelt kiadás az eredeti lemezt is tartalmazni fogja. A mixerek között találjuk többek között Ben Weinman-t a The Dillinger Escape Plan-ből, vagy épp Shawn „Clown” Crahan-t a Slipknot-ból.

BRING ME THE HORIZON – The Sadness Will Never End
BMTH. SADNESS VIDEO ONLINE NOW!|MySpace Music Videos

Aki pedig a forgatás kulisszatitkaira is kíváncsi, az ide kattintson.

www.myspace.com/bmth

Korábban már írtunk Kyle Mims, az Evergreen Terrace dobosának sajnálatos balesetéről.
Azóta viszont már meg is jelent az új album, az Almost Home. Erről következzen az első megfilmesített nóta, a Sending Signals:

www.myspace.com/evergreenterrace

Roland Johansson augusztus 29-i utolsó fellépését követően a 23 éves brit James Biggs ragadta a kezébe a mikrofont a Sonic Syndicate színeiben, akit korábban a THE HOLLOW EARTH THEORY-ból lehetett ismerni.
A Burn This City című új klip már meg is érkezett, a dal pedig egy kétszámos EP-n fog szerepelni, ami a banda legutóbbi lemezéhez (Love And Other Disasters) és egy DVD-hez hozzácsapva fog megjelenni The Rebellion Pack címmel november 9-én.

Új nagylemez pedig jövő év áprilisára várható.

www.myspace.com/sonicsyndicate