Kiszáll az Our Hollow, Our Home dobosa és basszsugitárosa

Hat év után elhagyja az Our Hollow, Our Home legénységét a basszer, Bobby Brooks (képünkön balról az első) és a dobos, Nick Taliadoros (jobbról a második). A brit dallamos metalcore-alakulat így kommentálta a fiúk távozását:

Először is fontos leszögeznünk, hogy ez az elválás nem is történhetett volna ennél békésebben. A szeretet, amit e két ember iránt érzünk, most is olyan erős, mint mikor évekkel ezelőtt csatlakoztak hozzánk. Nélkülük nem tartanánk ott, ahol vagyunk, és mindig is a zenekar és a családunk részei lesznek.

Nagyon izgatottak és boldogok vagyunk, hogy a szívükre hallgatva ugyanolyan lendülettel és elszántsággal vágnak bele az új vállalkozásukba, mint amilyennel az elmúlt hat évben táplálták ezt a bandát. Tudjuk, hogy ti is legalább annyira támogatni fogjátok őket, mint mikor még az Our Hollow, Our Home szerves részei voltak.

A két fiatalember állításuk szerint nem fog eltűnni a zenei életből, és a csapat is hamarosan jelentkezik a kilépő tagok után keletkező űr betöltésével kapcsolatos hírekkel.

A zenekarnak egyébként idén tavasszal jelent meg a második nagylemeze Burn in the Flood címmel, erről mutatunk is egy dalt, amiben még mindkét tag aktívan kivette a részét.