Jön az Unearth, a Ringworm és a Fit for an Autopsy!

Újabb megjegyzendő dátum a súlyos témák szerelmeseinek: január 13. Ezen az estén ér az A38 hajóra az Unearth téli turnéja, amelyen a Ringworm és a Fit for an Autopsy kíséri a Massachussets-i metalcore ötöst.

Jóllehet Ken Susi és csapata már többször is jártak hazánkban az évek alatt – például idén is megfordultak a Rockmaratonon -, teljesen önálló bulijuk még sosem volt nálunk. Akárcsak a nyári ‘maratonos fellépés, ez is a tavalyi Watchers of Rule című lemezük turnéjának része lesz, de egészen biztosan előkerülnek majd a banda korábbi húzódalai is, különös tekintettel 2004-es mesterművük, a The Oncoming Storm tételeire.

A clevelandi Ringworm elég régi motoros a metalcore világában, még azokból az időkből, amikor a műfajban még nem volt helye semmiféle dallamnak. 1989-1994 közötti első körük, valamint 1999 óta tartó újjáalakulásuk alatt számtalan demó és split mellett hat nagylemezt is letettek már az asztalra, a legutóbbi Hammer of the Witch tavaly jött ki a Relapse-nél.

Az este nyitóbandája pedig a Fit for an Autopsy lesz New Jersey-ből. A három gitárossal kiálló deathcore bandának épp a múlt héten jelent meg a harmadik anyaga, az Absolute Hope, Absolute Hell, amelyen Gojirás ízekkel emelik új szintre saját súlyosságuk.

A jegyek elővételben 3800, helyszínen 4500 forintba kerülnek, bármi további infóért pedig irány a buli facebook-eseménye!