Insane: őszi hírlevél

„Örömmel jelenthetjük, hogy elkészült az Our Island – Our Empire nagylemezről a második videoklipünk a 33 című dalra. A felvételek idén júliusban zajlottak Béres Gergő vezényletével, a már szokásosnak mondható Balti-államok közötti turnénkon. A kamera végig pörgött, és közel 7 órányi anyag készült, így ezeket a feledhetetlen élményeket próbáltuk belepasszírozni ebbe a bő 4 percbe. Akit érdekel az megnézheti itt, vagy szeptember 1-én az MTV Headbangers Ball című műsorában.

Szintén remek hír, hogy leszerződtünk az angol Life Burns Records-szal! A szerződésünk kizárólag az Egyesült Királyságra szól, így hamarosan hivatalos kiadásra kerül az Our Island – Our Empire lemez a szigetországban is. Apropó lemezszerződés, aki tud, szavazzon ránk a következő oldalon, ahol szintén lemezszerződés a tét és nagyon fontos minden szavazat, tehát kérünk mindenkit, hogy akár 30 percenként is szavazzon az „I” betünél ránk egészen szeptember 15-ig!

A zenekari MySpace-oldal folyamatos csinosítgatáson ment és még mindig megy is keresztül, folyamatosan frissítjük, lassan pedig a webshop is elérhető lesz, sőt a Fonogram díjas Our Island – Our Empire lemez szinte teljes egészében meghallgatható online. Érdemes csekkolni emellett a bandland.hu oldalunkat, mert itt is gyakran blogokkal jelentkezünk.

A nyári fesztiválok után egy pár hetünk lesz új dalok írására, majd októbertől gőzerővel elindul a koncertezés országszerte, a Depresszió zenekar társaságában, illetve lesz még jó pár önálló koncert is, így például október 9-én a budapesti Dürer Kertes koncertünk, ahol a Turn Of Mind, a My Best Habit, a Hope To Believe, és a Sunset lesznek a vendégeink. A dátumok folyamatosan frissülnek, szóval tessék a MySpace-oldalt figyelni!”