Ilyenek a dél-amerikai Korn-bulik az ifjabbik Trujillóval

korn + tye trujillo

A múlt hét egyik legváratlanabb és egyben legjópofább híre volt, hogy a Korn dél-amerikai turnéján Fieldy helyett a metallicás Rob Trujillo 12 éves fia, Tye fogja pengetni a mélyeket. A turné időközben el is indult, és nyilván záporoznak is róla a videók, alább mutatunk egy csokorra valót.

Néhány futó észrevétel a felvételekkel kapcsolatban:

  1. Úgy tűnik, Munkyék egyáltalán nem igyekeznek előtérbe tolni a kissrácot, ami persze nem is baj, épp elég komoly mélyvíz lehet neki 12 évesen több ezer ember előtt játszani. Viszont azért így is kap teret a kibontakozásra, több olyan átkötő is van a műsorban, amit Ray Luzier dobossal kettesben jamel végig. Elég jól meg is állja a helyét, semmi gond a kiállásával, a Good God elején például különösön öröm nézni, ahogy elszabadul.
  2. Vajon Trujillo apuka azon kívül, hogy nyilván rettentő büszke a fiára, mit szól hozzá, hogy az 12 évesen gátlástalanul fuckolós és shitezős dalokat játszik?
  3. A dél-amerikai közönségek még mindig a leghangosabbak és leglelkesebbek, DE
  4. Az egy dolog, hogy a 21. században már gyakorlatilag mindenki a telefonját tartja a magasba metálvilla vagy az ökle helyett, ezen már meg sem ütközünk, NA DE az utolsó videón a színpadnak háttal ugrálva, szelfi módban videózó tag, ő mégis hogy gondolta ezt?!?

Intro + Right Now + Here to Stay

Basszus/dob jam + Word Up

Tye és Ray szólói

Blind

Good God

Falling Away From Me