Így szól Austin Carlile nélkül az Of Mice & Men

ofmiceandmen2017

Lejátszotta első Austin Carlile nélküli koncertjét az Of Mice & Men, illetve egy új dal és videoklip is érkezett a kaliforniai metalcore-bandától. Ezek a banda első megmozdulásai azóta, hogy 2016 utolsó napjaiban Carlile  egészségügyi okok miatt kiszállt a zenekarból. Az énekes kötőszövet-károsodással és állandó fájdalmakkal járó Marfan-szindrómában szenved, ami miatt csapatnak a tavalyi év végén több turnét is le kellett mondania, Austin ezután döntött úgy, hogy felhagy a turnézó életmóddal.

A banda ennek ellenére nem hagyta abba a zenélést, a napokban közzé is tettek egy új dalt, melyben a formáció basszusgitárosa, Aaron Pauley vette át a frontember szerepét. Aaron az alábbiakat fűzte a történtekhez:

Még mindig nem könnyű dolog Austin nélkül gondolni a jövőnkre. Az egyik dolog, amit kifejezetten kért tőlünk, hogy szeretné, ha tovább vinnénk a bandát. Nem akarta, hogy ez az egész lelassítson minket, a koncertezést vagy bármit. Mi a magunk részéről gondolkodtunk pár napig, és ugyanerre az elhatározásra jutottunk.

Az Unbreakable című dalhoz egy videót is forgattak a srácok, melyet alább megnézhetsz, illetve mutatunk pár friss koncertfelvételt is a hétvégi Las Vegas-i Las Rageous fesztiválról, amelyeken már szintén Aaron látható a zenekar élén. A csapat június 28-án a soproni Volt fesztiválon is fellép, egy napon a The Devil Wears Pradával.