Hivatalos: Danny Worsnop visszaszállt az Asking Alexandriába

asking alexandria 2014

Hetek óta mennek a pletykák, hogy az Asking Alexandriánál megint nincsenek rendben a dolgok a zenekar énekesi posztját illetően, így Ben Bruce gitáros néhány órája egy videóüzenetet intézett a rajongókhoz, hogy tisztázza a helyzetet. Bruce megerősítette azon híreket, hogy a zenekar és a másfél éve csatlakozott Denis Stoff énekes útjai különváltak, és hogy ez egyben az eredeti frontember Danny Worsnop visszatérését is jelenti.

A gitáros szerint a zenekar nem rúgta ki Stoffot, az ukrán származású énekes egyszerűen a nyári fesztiválturné óta nem áll szóba a többi taggal, és többszöri megkeresés után is csak annyit üzent nekik, hogy

Az Asking Alexandria nem létezik, amíg meg nem kapom, amivel tartoztok nekem.

Bruce szerint ez egy érthetetlen helyzet, ami komoly fejvakarásra késztette a zenekart a folytatást illetően. A gitáros a videóban kihangsúlyozza, hogy nem akarja Denist ócsárolni, mert nagyon büszke a vele közösen készült The Black lemezre, és a közös turnézásról is csak szép emlékei vannak, de ha az énekes elzárkózik a bandától, akkor nem tudják vele folytatni a zenélést. Végül a srácok arra jutottak, hogy ha már az utóbbi időben úgyis kibékültek Danny Worsnoppal a tavalyi sárdobálás után, akkor az lesz a helyes lépés, ha vele viszik tovább az Asking Alexandriát.

Hogy Stoff tényleg egy ilyen flegma mozdulattal dobta-e el élete lehetőségét, vagy hogy az egész sztori hogy fest az ő szemszögéből, az egyelőre nem tiszta. Az viszont innentől egyértelműnek tűnik, hogy a zenekar márciusban Budapestre is az eredeti felállásában, Worsnoppal az élen érkezik majd, a rajongók legnagyobb örömére.