Hiánypótló vadiúj fesztivál: FAMILY FEST – OPEN AIR ’15

11217682_647020628732648_2969998400223678968_nEgyre kevesebb olyan szabadtéri nyári fesztivált találni, amely valóban a kikapcsolódásra, a barátságos környezetre, a felszabadultságra, és a zenén kívül a lehető legszélesebb művészeti és szabadidős spektrum lefedésére, támogatására törekszik. A szlovák-magyar-cseh szervezők összefogásából létrehozott, a szlovákiai Kolárovo (Gúta) területén megrendezendő Family Fest Open Air viszont pont ezt a célt tűzi ki magának!

A 30 hazai és környékbeli zenekarból álló felhozatal (melyek között szerepelnek olyan sokunk által ismert és kedvelt magyar zenekarok is, mint a The Southern Oracle, Stubborn, Hanoi, Have No Clue, Wasted Struggle, vagy éppen a New Dead Project) mellett a szervezők külön hangsúlyt fektetnek például a kézművesek, és egyéb művészeti ágak képviselőinek támogatására is, velük, és alkotásaikkal szintén lehetőségetek lesz találkozni a helyszínen. Azok számára, akik előre meg szeretnének ismerkedni kifejezetten a zenei felhozatallal, a szervezők egy mixtape-t is összeállítottak az összes fellépő legaktuálisabb dalaiból:

A kikapcsolódási lehetőségeknek itt még mindig nincs vége, ugyanis található lesz a rendkívül látványos és szeretnivaló helyszínen félcső a gördeszkásoknak, röplabdapálya a sportosoknak, játszótér és póni lovaglás a gyerekeknek, családosoknak, free stage a zenélgetéshez, és mindennapos afterparty a fáradhatatlanok számára. A hűsölni vágyóknak a kempingben ücsörgésen kívül alkalmuk lehet megmártózni a holtágban, vagy rendkívül kedvező áron csónakot bérelve vándorolni a vízen, melynek a partján pedig még egy kocsma is található! Ha megéheztél sem kell messzire menned, ugyanis itt kiváló lehetőséged nyílik majd megismerkedni a vegán konyha legkiválóbb gasztro-élményeivel, ha eddig nem tetted volna.

A mosdó és a sátrazási lehetőség mind a bérlet árában vannak, így külön kempingjegyet sem kell fizetnetek, ha több napot is szeretnétek lent tölteni az otthonos szlovák városkában. Hogy hogyan tudtok eljutni a helyszínre? A Family Fest hivatalos weboldalán részletes leírást, térképet és útirajzot találhattok az fesztivál megközelítéséről, mely igen csekély átszállással és sétával lebonyolítható hazánkból is.

Gyertek el, támogassátok az ilyen szervezéseket, és érezzétek magatokat családiasan, és úgy igazán FESZTIVÁLOSAN!