Hazai termés

My Small Community: A Day Becomes A Lifetime

Az ex-Mind The Gap tagokból álló, de immár új énekessel zenélő, s 2006-tól My Small Community néven alkotó csapat első albuma, az A Day Becomes A Lifetime végre mindenki számára elérhetővé vált! A 12 nóta megalkotásakor zenekar szinte minden rock zenei stílusból merített, és ezek egyvelegéből alkotta meg saját műfaját, így a zenei hangvétel végeredményben egy energikus és dallamos underground rock/metal anyag lett.
A www.myspace.com/mysmallcommunity oldalon is meghallgathattok 4 vadonatúj dalt a debütáló nagylemezről.

Cadaveres: Lost Souls/Soul Of A New Breed

11 nótás lemezhosszúságú EP tribal metal csapattól, magyar nyelvű nótával, koncertfelvételekkel, remixekkel, Moby Dick feldolgozással, végre megjelent! Az CD önállóan és a Soul Of A New Breed dupla CD-s turnéverziójának részként is kapható!


Velvet Stab: Welcome Goodbye

A Velvet Stab zenekar 2002 végén alakult, ekkor készült el a bemutatkozó, „Where Parallels Meet” című öt számos EP. A hazai undergrounddal való megismerkedés után olyan zenekarok társaságában tűntek fel a színpadon, mint az amerikai Boysetsfire, Hand To Hand, Throwdown, Most Precious Blood, Zao, Undying, Ensign, Walls Of Jericho, Scars Of Tomorrow, a hazai Superbutt, Blind Myself, Subscribe, Insane és a The Idoru.

2003-ban a Beniihana kiadó gondozásában Németországban is megjelent a „Where Parallels Meet” EP. Ennek apropóján többször is eljutottak kiadójuk szülőhazájába, ezen kívül Ausztriába, Szlovákiába és Csehországban is. A hazai bandákkal karöltve szintén több alkalommal léptek színpadra a környező országokban.

2006-ban új énekes csatlakozott a zenekarhoz, ami meghozta a várt megújulást, az albumon szereplő számok írásának már a megújult formációban vágtak neki. 2007 őszén stúdióba vonultak, és elkészítették első nagylemezünket a jól ismert, stabil minőséget nyújtó, érdi Bakery stúdióban. A megszólalásában ehhez méltó, tíz számos „Welcome Goodbye” igazi konceptalbum, a szövegek, a számok sorrendje és a borító mind egy téma köré épül fel. A hatások a klasszikus rocktól, a screamo-n keresztül a hardcore-ig terjednek, de leginkább a modern rock jelzőjét ragaszthatnánk a 2007. december 17-én boltok polcaira került, első albumukra, melyről ízelítőt a myspace oldalukon kaphattok.