Hatperces monstrummal vezeti fel közelgő lemezét a Counter Clockwise

A budapesti Counter Clockwise rég adott már ki új, saját számot, utoljára egy AFI-feldolgozással jelentkeztek, de annak is már több mint három éve. A skate punk-zenekar szerencsére az elmúlt időszakban nem tétlenkedett, hanem összerántott egy új lemezt Szó szegik, vagy bennszakad címmel, ami november 18-án fog megjelenni. Az első felvezetőt, a Szakaszokat már meg is lesheted, a klipforgatásról pedig ezt mesélték a srácok:

Oldalakat tudnánk teleírni a videó hányattatott elkészüléséről, talán majd egyszer a memoárunkban publikáljuk… Persze mi kissé másként éltük akkor meg; eszméletlenül fárasztó volt a forgatás, másnap mindenkinek egyszerre volt megfázási tünete és izomláza még ott is, ahol nincs is izom. Napokig takarítottuk a hangszereinket a dzsuvától, illetve a homoktól. De a végeredmény minden emléket szebbé varázsol.

A klipet Barczi Andris basszer (andrisbarcziphoto) rendezte, vágta és az utómunkáért is ő a felelős. Az operatőr Tímár Péter (True Story Media) volt. A dal felvételeit a zenekar készítette, a keverést és a masztert Vári Gábor (Miracle Sound) végezte.

A bandát legközelebb az alábbi helyszíneken tudod megnézni:
  • november 18. – Dunaszerdahely, Soul Hunter Music Club (+ Helo Zep!)
  • november 26. – Budapest, Analog Music Hall (+ Helo Zep!, Dirty Dawn)

Fotó: Ceglédi Réka / Portréka