From a Second Story Window – here more Jacque

<img src=”http://www.mtv.com/shared/promoimages/news/f/from_a_second_story_window/281×211.jpg” style=”float:right;margin-left:10px; width:200px”>A From A Second Story Window jövőre betervezett egy új lemezt, Conversations címmel. Erről Will Jackson, a bagázs vokalistája nemrégiben a következőket nyilatkozta:

„Körübelül kilenc szám van kész többé-kevésbé, de tervezzük, hogy a turné alatt még megtoldjuk párral. Felvétel címszó alatt egyelőre csak egy barátunk házi studiójában vettünk fel pár demót, az igazi felvételek 2008 januárjában kezdődnek majd meg.

A lemez [Conversations] egy amolyan kollekciója mindazoknak az érzéseket, amiket mi, mint banda épp érzünk. Nem egy hatás ért minket az utóbbi időben, de leginkább magunkat akarjuk túlszárnyalni. Ez a lemez a banda állásfoglalása, mind zenei, mind vélemény terén.

A koncepció szépen fejlődik, egyedülálló ötletek forrnak eggyé, a vokálok életre kelnek ahogy egyre több kapja meg a végleges szövegét. Minden szám egy rövid történet, külön karakterekkel és az ő véleményükkel, amike keresztül megmutatjuk, hogy befolyásolják az aktuális események az ő életüket.”

A lemez késő tavasszal jeleik meg a Black Market Activities / Metal Blade kiadónál.