Frissítések az oldalon

Sziasztok!

Georgy kollégának köszönhetően újabb fejlesztések mentek végbe kicsiny oldalunkon.

Ebből talán az első és a legészrevehetőbb az új profil-dizájn. Végre ez a rész is megkapta azt a köntöst, amit megérdemelt, így már mindenki nagyobb kedvel csinosítja a saját kis Nuskull-szeletét.

Itt már láthatjátok, hogy bizony, az oldal két nagy elhanyagolt szekciója, a bandák és a koncertek is megújult! Kezdjük az előbbivel.

A bandák menüpont alatt több oldalra szedtük a regisztrált csapatokat, meggyorsítva és kényelmesebbé téve a böngészést. Ha megnézed egy banda adatlapját, észreveszed az új külcsínt. Füles megosztás van, tehát a kényelmesebb navigáció miatt lapozhatsz a bizonyos aloldalak között! És igen, jól látod:

Bejelölheted kedvenc (már regisztrált / feltöltött) csapataid a Nuskullon! Ehhez elég a Kedvencem! gombra kattintani a csapat neve mellett, és a kedvenced máris megjelenik a profilodban, illete a banda adatlapján a rajongók fülön is megjelenik az avatárod!

Ha mindez nem lenne elég, hamarosan Ti is feltölthettek koncertdátumokat, hisz több szem többet lát! :) Egyelőre ez még tesztelés alatt van, de addig sem hagytuk érintetlenül a koncertek részt. Az új, átláthatóbb dizájn mellett egyetlen gombnyomással jelezheted, ha részt veszel az adott eseményen! Természetesen ez is megjelenik a profilodban és a koncert adatlapján egyaránt! Így ha társaságot keresel egy koncertre, egyszerűen láthatod, kik látogatnak még el rajtad kívül!

Reméljük ezekkel a funkciókkal is kellemesebbé és kényelmesebbé tettük a Nuskullon töltött perceiteket! Használjátok őket egészséggel, várjuk a véleményeiteket és a merre-továbbra vonatkozó javaslataitokat :)

UPDATE 01-25: This is what you wanted, this is what you get: mostantól törölhetőek a saját üzenőfaladon található kommentek!!

u.i.: aki lemaradt volna: A html-tagek használatáról

Üdvözlettel,
A Nuskull csapat