For The Fallen Dreams: hírdömping

Azt már tudjuk egy jó ideje, hogy új lemezen dolgozik a For The Fallen Dreams, aminek mi sem lehetne ékesebb bizonyítéka, mint az alábbi kis stúdióvideó:

A felvételek újfent Tom Dennyvel, az A Day To Remember egykori gitárosával zajlanak. Az album pedig ezúttal nem a Rise Recordsnál, hanem a Artery Recordingsnál fog napvilágot látni.

További hír a zenekarral kapcsolatban, hogy Arvin Sarathy dobos helyére Dylan Shippey került a Legendből. A tagcseréről eddig hivatalos álláspont nem született, az viszont tény, hogy Dylan jelenleg mindkét banda felállásában szerepel a facebookon.

A hét elején szivárgott ki az a hír, miszerint a Let Go című dalhoz forgatott klippet visszadobta a zenekar, amit követően Sam Link direktor úr úgy döntött, hogy feltölti a youtube-ra a videót. A klip (amit azóta sikeresen eltávolítottak a netről) miatt hivatalosan is bocsánatot kért a rajongóktól Jim Hocking gitáros, aki a következőképpen kommentálta az esetet: „Sam Link egy lusta, amatőr „rendező”, aki miután visszautasítottuk a videóját, úgy döntött, hogy nyilvánosságra hozza azt. Szeretnénk mindenkitől elnézést kérni, aki látta ezt a nagy rakás szart.”