Élete legnehezebb pillanatát zenésítette meg Cassyette

Első nagylemezének kiadására készül a brit Kerrang! által csak „modern alternatív ikon”-ként emlegetett Cassyette. A londoni éjszakai élet megkerülhetetlen szereplőjének debütlemeze egészen puritán módon a This World Fucking Sucks címre lett keresztelve, és a nyár végén, augusztus 23-án válik majd teljes egészében elérhetővé. Az anyagról már három dal meghallgatható, a legújabb, a When She Told Me most érkezett frissen.

Az énekesnő úgy fogalmazott a rockballada kapcsán, hogy életének legnehezebb pillanatáról szól, amikor az anyja elmondta neki, hogy elvesztették az édesapját. Cassyette szerint ebből a sokkból csak nemrég sikerült kikeverednie, és tartja magát ahhoz, hogy ez az érzés leírhatatlan és nem lehet elmagyarázni, viszont ezzel a dallal mégis megpróbálja, és mindazoknak címezi, akik voltak már hasonló helyzetben.

Kicsit pozitívabb irányba terelve a narratívát, Cassyette rohamtempóban tör felfelé, ékes példái ennek az olyan zenekarok előtti fellépési lehetőségek, mint mondjuk a Sum 41 vagy a My Chemical Romance. Idén év elején többek közt a Bring Me the Horizon előtt melegített a szigetországban, most viszont elérkezettnek látta az időt, hogy headlinerként is bejárja Európát. Ennek hazai állomása lesz, mégpedig egy hónap múlva, április 23-án az Akváriumban. Az estét a Witch Fever és Harpy nyitja, szóval kijelenthető, hogy igazi alternatív, gothos, csajos buli várható. Jegyek és infók az eseményben.