Délibáb: itt a Headstock új klipes száma

A Headstock bevett szokásához híven továbbra is ritkán ad életjelet magáról és lassan csepegteti új dalait, ugyanis egy szűk év kellett, hogy a Vodkaszóda után megérkezzen a következő tétel. A Délibábhoz Fábián Patrik (Have No Clue, Gridstudio) készített egy egyszerű, de nagyszerű imidzsklipet, ahogy azt már megszokhattuk tőle. A videó további különlegessége Walczer Dávid énekes pólója, amely engem egy kicsit visszarepített a 2000-es évekbe, amikor még sokan viselték ezt a márkát, vagy csak én láttam túl régen.

A srácok ezt mesélik a számról és az aktualitásokról:

A dal a problémák előli elmenekülésről szól, arról, hogy sokszor, ha elfuthatunk valami vagy valaki elől, de annak a nyoma akkor is ott lesz velünk, bárhova is megyünk. Alapvetően egy együtt elszökős sztori képe volt a szemünk előtt, amikor írtuk a dalt, amit főleg az End of the Fucking World című netflixes sorozat ihletett. A számot a már szokásosnak mondható módon, saját magunknak vettük fel, az utómunkát pedig Simi végezte a No Silence Studióban.

Az utóbbi 3 számot eredetileg egy EP-nek szántuk, de közben jött még egy pár számötlet, amiken elkezdtünk dolgozni. Az is lehet, hogy lesz belőle egy nagyobb anyag egyszer, de igazából felesleges lenne egyelőre ígérgetni ezzel kapcsolatban.

A zenekarnak idén mindössze egy koncertje lesz, méghozzá szeptember 18-án a dorogi Kacsában, a Lightchaser és a Betterthanever társaságában.