Chimaira – Rob beköszön

A Chimaira továbbra is folytatja a közjóért folytatott harcát. A srácok épp a studióban ülnek, hogy összehozzák a csapat ötödik nagylemezét. Hogy állnak? Ideengedem a billentyűzetemhez Rob Arnoldot, hadd mondja el nektek Őnagysága, hogy ityeg a fityeg:

"Nagyon jól áll a dolog in the studio. Ma I finished az ötödik szám. Nem Nelzon, nem adok autograph. Tizennégy számot veszünk fel, Matt épp a hatodik számot írja. The album szól nagyon FASZÁN. A riffek nagyon heavy, de mégis slágeresek. Mr. Eddie Van Halen azt mondta egyszer, "Ember, bár tudnézhatnék first, aztán felvenni the record!" Én is ezt mondom, hisz ha tour and tour jön egymás után, a számok jobbak és jobbak lesznek, aztán a legjobb állapotban kerülnek rögzítésre. De hát, well… A legjobbat hozzuk ki magunkból, és remélem ezt érezni fogjátok áprilisban!"

A jelenleg csak "5" címen emlegetett lemez április 28-án jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában. Arról pedig, hogy milyen hangulat uralkodik a Chimairanál manapság, az alábbi videó árulkodik:

Vigyázat, egészségre káros képi és hanghatások!