Cadaveres hírcsomag

Kaptunk egy hírlevelet Cadavereséktől, olvasd hát:

„Hejj !

Eljött végre a várva várt nyár, indulnak a fesztiválok, amiket már – azt gondoljuk – mindannyian nagyon vártunk. Sültkolbi, lángos, hideg sörök, kukoricagombóc miegymás…
Jól rápihenünk a koncertekre , de nem lustálkodtunk, szorgalmasan próbálunk ,hogy egy kis meglepetést okozhassunk már a következő találkozáskor, egy új nóta formájában, és hogy hol???? Úgyis tudja mindenki,de azért ide vésem még egyszer: június 21.-én csütörtökön Budapesten a Kultiplexben az ILL NINO vendégeként !

Aztán robogunk is tovább, mert elég sűrűre sikeredett az idei beosztásunk is : irány Fesztergom, a VOLT, Balatone Fesztivál,Hegyalja, Cibakháza, az EFOTT, KASZA Feszt, AzFeszt és a pécsi Rockmaraton. Komoly meneteléses,
pakolgatós, utazgatós, buszbanalvós, benzinkutonrandalírozós hetek következnek !

A végére hagytam a lényeget természetesen: Augusztus 9-én Szigeten Hammer színpadon a SOULFLY napján kora délután ott lehetünk Mi is !

Namármost hogy kilegyen a kilométerünk, párszor lemegyünk a térképről is. Ausztria és Németország irányába ! Találkozhatunk a Heaven Shall Burn, a Born From Pain és az Obscure tagjaival.

Reméljük sokatokkal találkozunk közületek is valahol , valamelyik dimenzióban valamilyen formában….legyen jó nyaratok !

Cadafürdögatyanapolajbrassói.