A dreamo születése – Bemutatkozik a fővárosi Sharin’

Újabb minőségi, hazai underground szupergruppot köszönthetünk sorainkban, bemutatta ugyanis első dalát a fővárosi Sharin’. A banda két éve kezdett el együtt zenélni, és a srácok olyan aktív és kevésbé aktív zenekarok tagjai és extagjai, mint az afewyearslater, a The Ocean Front, a Brokenthread, a Tragic, a Mirror Twin vagy a Lightchaser, ez pedig már önmagában bizalomgerjesztő.

Legelső dalukat, az Overture-t Sohajda Péternél, a Standing Waves stúdióban vették fel, négy másik szám társaságában, amik hamarosan az első kislemezüket alkotják majd. A dalhoz a vizuált Bärlein Martin készítette, és a zenekar el is árulta, mit értenek azalatt, hogy „dreamo”-t játszanak:

Ami az irányzatot illeti, mindenki hozott magából kicsit, ezt próbáltuk egybe gyúrni egy koherens egésszé – poszt-grunge, emo, itt-ott shoegaze-es és poszt-rockos elemekkel. Vannak bólogatós breakdownok, de lágyabb elszállós témák is a dalainkban.

A banda már több koncertet is adott keresztül-kasul az országban, de még két helyen így is el lehet csípni őket a közeljövőben:

Június 10, – Budapest, Riff (+ Plazúr, Hitori, afewyearslater)
Június 18. – Dorog, Kacsa (+ afewyearslater, The Ocean Front, Hitori)