Biohazard – megvannak az előzenekarok!

November 20-án, a Diesel Klubban három hazai zenekarnak is megadatik a lehetőség, hogy a legendás Biohazard csapata előtt lépjen fel.

A magyar hardcore színtér egyik legfontosabb csapata, a Penalty Kick nyitja majd az estét a régi-új klubban, s talán ők azok, akik számára a legtöbbet jelent majd ez az este, hiszen stílus tekintetében ők állnak a legközelebb a headliner Biohazard világához, s a tagok maguk is nagy rajongónak számítanak.

A második fellépő a Mantra hármasa lesz, kiknek muzsikája a zúzós rock, a metal, a hardcore és a Krisna-tudat keveredéséből született meg anno, mára pedig már a sokadik lemezük megjelentetésén is túl vannak (Akarom látni), illetve elkészítettek egy friss klipet is, a Hiszel-e bennem című nótához.

A Cadaveres előtörténetét már senkinek sem kell bemutatni. Számukra jelenleg ezen az estén kívül a Bűntudat című új klip fogadtatása és a hamarosan megjelenő, Evilution című nagylemez okozza a legnagyobb izgalmakat, amely a Biohazard koncerten már kapható is lesz, megspékelve egy koncert DVD-vel (Devil’s Dozen – Live on A38).

Biohazard – 20th Anniversary Reunion Tour
Idő: 2008. november 20., csütörtök
Hely: Budapest, X. kerület, Diesel Club (volt E-Club), Népligeti út 2.
Belépő: elővételben 6000 Ft, a helyszínen: 7000 Ft