Bemutatjuk: ZeropozitivE!

Az alábbiakban a budapesti ZeropozitvE bemutatkozását olvashatjátok, amihez egy dalt is mellékeltek a srácok, ami a hamarosan megjelenő EP-n lesz majd megtalálható.

„A ZeropozitivE hivatalosan 2008 őszén kezdett bele az első próbákba. A formáció tagjai a 20-as éveik elején járó fiatal zenészek, akik már a legtöbb nevesebb vidéki és fővárosi klubban megfordultak más/régebbi zenekaraikkal is. A jelenlegi felállás frissnek számít, mivel 2012 márciusában érkezett a csapatba Nagy Zsolti (Nova Prospect) basszusgitáros és Magyar Máté (ex-I Scream at You!) gitáros. Szalay Dani (ex-Turn of Mind) 2011 októbere óta dobol a bandában, míg a zenekar két alapító tagja Havai Gábor (ex-Metrosection) gitáros és Kabai Márk énekes.

Rock zenét játszunk. Nem szeretjük ezt túlmagyarázni. Dallam és ének centrikus muzsika, néhol kicsit szokatlan lüktetéssel és némi matekkal fűszerezve, angol nyelvű szövegekkel. A Refuse névre keresztelt, április 22-én megjelenő kislemezünk 2012 elején készült el a SuperSize Recording stúdióban Varga Zoli produceri felügyelete alatt, Horváth Attila keverésével. A lemez négy dalt tartalmaz, melyek jól körvonalazzák azt amit képviselünk és hogy merre tartunk jelen pillanatban. A stílust illetően hasonszőrű bandákat itthon nem igazán tudunk felsorolni, éppen ezért bízunk benne, hogy bár már többször felbukkant a banda neve különböző helyeken (Red Bull Made in Garage program, Talentométer 2011 – Rock kategória 1. helyezés), mégis ez az első komolyabb saját anyag fog majd minket méltó módon bemutatni a hazai underground szcénának. A dalpremier keretében a kislemez kezdőnótáját, a Washing Hands című szerzeményt küldjük mindenkinek, aki szereti az efféle dolgokat.”