Battle of High Schools 2010 – összegzés

Augusztus 25-ével véget ért egy négynapos verseny, a Battle of High Schools 2010-es kiírása. A verseny négy napján több mint 1000 szavazat érkezett a zenekarokra, gusztusosan telítve Dürer Kert termét. A második alkalommal kiírt versenyen ezúttal a már tavaly is jól teljesítő Blöff zenekar (Bakos Attila – Unyi Bálint – Bakos Zita – Standovár Mátyás – Mukli Bence) vitte erősen a prímet: a legtöbb közönségszavazat mellé a zsűridíjat is bezsebelték. A versenyen emellett további négy kategóriában hirdetett a zsűri győztest. A legjobb énekes címét Burai Anna (Over Help), a legjobb gitárosét Domokos Dániel (Rockshow At The Opera), míg a legjobb dobos díját Dalmáci Tamás (Ashley Noise) vághatta zsebre. A legjobb basszeros díja pedig maradt a győztes gárdánál – egészen pontosan Unyi Bálint kezében.

A hajnalba nyúló élőzenei maratont a Supernem zárta egy parádés koncerttel – ahogy azt már tőle megszokhattuk – majd a zsűri átadhatta fél kettőkor legjobbnak járó serleget.

Jövőre a tervek szerint a megszokottnál kicsivel később, ősszel kerül megrendezésre az esemény, reményeink szerint ugyanekkora zsúfolt érdeklődés mellett.