Ajánló péntek estére

2006 — November 17 /Péntek/ – Budapest, Óbor Borozó

F.E.E.T. , FINAL DESTINATION , LOPUNK

Ezen az estén 3 zenekar fogja szolgáltatni a talpalávalót annak érdekében, hogy kiszolgálja a nagyérdeműt.

A LOPUNK nevű zenekart már ismerhetik egy páran, akik arról híresültek el, hogy klasszikus Punk /Sex Pistols, Ramones, Clash, Stranglers/ feldolgozásokat játszanak egyéni előadásban. Szerintük csak a másolat lehet hiteles, mivel a Nagyok már lerakták az alapokat, ezért várhatóan gátlástalanul kapjuk majd az arcunkba az Old — School Punkot.

A F.E.E.T. zenéjére azt lehetne mondani első hallásra, hogy jó kis Modern rock/ metalt nyomnak srácok, ám nem lehet őket ennyivel elintézni, mivel többféle stílus is megtalálható muzsikájukban. Talán az alternatív jelzővel is lehetne őket illetni. A stílusbombázások mellett meg kell említeni, hogy igazán jó számokat írnak srácok, s ezeket jól kivitelezik élőben.

A FINAL DESTINATION zenei világáról nem tudok sok mindent leírni, mert elég sok stílus jut eszembe, amikor meghallom őket: Hardcore, Metál, Hip — Hop, Punk. Énekesük szerint szimplán csak Pop zenét játszanak, semmi többet. Élőben azonban érdemes megkukkolni őket, mert lehet, hogy okoznak neked majd valamit J.

Minden adott egy remek kis péntek estéhez.

A kezdés: 20 óra
Belépő: csak 300/!/ Forintocska.