Ajánló: INSANE, My Small Community

2007. Szeptember 11. Budapest – Kultiplex

INSANE
My Small Community
Checkpoint Charlie

Ez a koncert remélhetőleg mindenki számára különleges lesz. Igaz, hogy ez a szokásos BPRNR Tues-Die szériának nyitóbulija de ez mégis picit más, már csak azért is, mert eredetileg ez a koncert nem volt betervezve.

Az este apropója, hogy a spanyol Ictus zenekar (akik jó pár éve barátságban vannak az Insane-el) a legutóbbi turnéjukon, augusztus elején súlyos balesetet szenvedtek Fehéroroszországban. A mai napig az egyik tag állapota válságos, bár már a kómából felébredt, de a mostani jelek szerint a végtagjait a jövőben már nem fogja tudni használni. A kórházi ápolása valószínűleg még sokáig el fog tartani, ezért a koncert teljes bevételét nekik szeretnék felajánlani. A belépőjegy mellett lesz egy másik kassza, ahova szintén várják az adományokat.

Az este főzenekara az Insane lesz, akik ősszel ismét Nyugat Európában fognak turnézni, és mellette folyamatosan készülnek a negyedik nagylemezük anyagával. Legközelebb majd csak december végén lesznek láthatóak Budapesten.

A két vendégzenekar, pedig a My Small Community és a Checkpoint Charlie lesznek.

Aki esetleg bővebb információt szeretne kapni, vagy szívesen utalna pénzt a spanyoloknak, írjon egy e-mail-t ide: ersek@insanemusic.hu

Kezdés: 20.00
Belépő: 500 FT
Jössz? Last.fm