Ajánló: Death Before Dishonor

Augusztus 24-én egy hétfői nap estéjén hat nagyszerű zenekar örvendezteti meg a Nagyerdeműt egy hatalmas nyárzáró metaál dübörgéssel.
Az est fő fellepoje a németországi turnéjuk során hazánkba ellátogató, USA-ból érkező bostoni fenegyerekek alkotta Death Before Dishonor lesz.

Júliusban megjelenő új lemezük miatt várhatóan fergeteges show-t láthatunk majd tőlük. Közvetlenül előttuk a Slytract csapata húzza el kőkeményen a nótánkat zakatoló trash-death metáljával. Előzenekaraik között megtalálhatóak az idei feltorekvő csapatok közül a The Sharon Tate, Behind Your Fears, Brainlust és az Awake The Alchemist. Zakatolás, tánci-tánci, mosh, ugrabugra, fények, füst és a metál filharmónuikusai.

Kell ennél több egy tökéletes nyár lezárásához?

Aki szeretne olcsóbban jegyhez jutni, egy e-mailt kell küldenie a jegyrendeles@rocknbass.com címre, és mi felvesszük vele a kapcsolatot. Az, aki nem budapesti, utánvétes postai küldeményben kapja majd meg a jegyet, amivel a helyszínen be tud majd lépni, így a vidékiek is rendelhetnek bátran.

A jegyárak:
– elővételben *2900* Ft.
– helyszínen *3400* Ft.

UPDATE: Sajnos technikai okok miatt eddig nem érkeztek be a jegyrendelések. Kérjük akik rendeltek, írjanak újra a címre (figyelem, az e-mail cím megváltozott!)