A The Devil’s Trade a Season of Misthez igazol

Makó Dávid egyszemélyes projektje, a The Devil’s Trade az igen tekintélyes francia Season of Mist kiadóhoz igazolt. A többek között Abbathot, a Hate Eternalt, a Misery Indexet, a Sólstafirt és Kátai Tamás zenekarát, a Thy Catafalque-ot is soraiban tudó kiadó fogja megjelentetni a dark/folk dalszerző új anyagát, mely az év második felére várható. Makó így nyilatkozott a csatlakozásról:

Az eddig a hazai és az európai underground színtéren eltöltött tizenhat évem során a Season of Mist szellemisége mindig is mérték- és irányadó volt számomra. Előadóként nem hiszem, hogy lenne bármely más olyan nagy lemezkiadó, amely náluk jobban képviselné a művészi elképzeléseimet – elmondhatatlanul megtisztelő és rendkívül hálás vagyok, hogy a csapat tagja lehetek, azon előadók mellett, akiket igazán nagyra tartok.

A The Devil’s Trade-et hazai színpadon legközelebb április 11-én, az Instantban lehet megnézni, a brit Darkherrel és a svéd Forndommal közös EU-turné keretében, aminek az utolsó állomása a neves hollandiai Roadburn fesztiválon lesz.

A The Call of the Iron Peak című új lemez megjelenése előtt Dávid júniusban még a Fishing On Orfűn is játszik majd, itt már valószínűleg új dalokat is lehet tőle hallani.