A kisvárosi hétköznapok borzalmas zsákutcáiba rángat a Full of Hell új száma

A Nothing zenekarral közös tavalyi splitet követően a Full of Hell új albumot ad ki április 26-án Coagulated Bliss címmel, a Closed Casket Activities kiadónál. A pokoli zajongók kis előleg gyanánt egy friss dalt már be is mutattak, ennek címe Doors to Mental Agony. A felvételeket Kevin Bernstein felügyelte a Developing Nations stúdióban, a keverést a Twitching Tongues-os Taylor Young készítette a The Pit Recording Studióban, a maszter Nick Townsend munkája.

A zenekar énekese, Dylan Walker így jellemezte a most megjelent számot:

Ebben az életben rengeteg ajtóval találkozik az ember. A vidéki Amerika egy légüres térben létezik, a maga hétköznapi borzalmaival és zsákutcáival. Mindenki, akit ismersz, valamikor átvergődik ezeken az ajtókon, és olyan hibákba esik, amelyeket nem lehet visszacsinálni. Vess egy pillantást a valóságra, és sírj.

Ami pedig a teljes albumot illeti:

A boldogságod egyszerűen elérhetetlen, és nem tudod, miért. Túl sok ebből az örömből, azt hiszed, hogy elérted a célállomásod, de valójában csak egy apró, pici kis dolog lesz az, ami tönkreteszi a kibaszott életedet. És ez bármi lehet.

Ehhez a banda gitárosa, Spencer Hazard még hozzáteszi:

Az amerikai álom a kisvárosokban rejlik. De bárki, aki egy kisvárosban nőtt fel, rájön, hogy ott is épp úgy el van cseszve minden, mint egy nagyvárosban – ha nem jobban, mivel egy kisvárosban minden jóval koncentráltabb.

A zenei formába öntött végeredményt, a hozzá illő videót, illetve a közelgő album számlistáját a borítójával együtt alább már mutatjuk is:

1. Half Life Changelings
2. Doors to Mental Agony
3. Transmuting Chemical Burns
4. Fractured Bonds to Mecca
5. Coagulated Bliss
6. Bleeding Horizon
7. Vomiting Glass
8. Schizoid Rupture
9. Vacuous Dose
10. Gasping Dust
11. Gelding of Men
12. Malformed Ligature