A függőségekkel való szakítást dolgozza fel Cari új dala, a Loser

Ha odavagy az olyan előadókért, mint Maggie Lindemann, Lølø, Phem, a Hot Milk vagy a Stand Atlantic, de eddig nem igazán tudtál azonosulni velük a távolság miatt, akkor most hegyezd a füled: itt van Cari, vagyis Cari Kowalski, a feltörekvő magyar-amerikai artist, aki a kétezres évek eleji pop punk/emo stílust tolja egy modern csavarral – hol magyarul, hol angolul, hol pedig a kettőt áramvonalasan ötvözve.

Legújabb dala, az angol nyelvű Loser ezúttal is leginkább a zenész saját tapasztalataiból táplálkozik:

Ez a dal nagyon sokat jelent számomra, elég mély témát dolgoztam fel benne: az alkohollal, tudatmódosító szerekkel kapcsolatos problémákat, traumák feldolgozását. Nem most született, még régebben írtam, mikor jobban az elején jártam ennek az útnak. A józansággal járó nehézségekről akartam magamból mindent kiírni.

Amellett, hogy magamnak, terápiás céllal írtam a dalt, azért is készítettem, hogy ha más is küzd ilyen jellegű problémákkal, és próbálja kihúzni magát ebből a gödörből, már józanul navigálja az életét, vagy akár úton van efelé, legyen kapaszkodója. Ha úgy érzi, hogy semmi sem segít, és bármilyen jól van, egy lúzernek érzi magát, legalább azt érezze, hogy nincs egyedül ezzel, hiszen ez nem egy lineáris út, de folyamatosan fejlődik közben az ember.

A dal producere Zeller (NLP) volt, míg a manapság trendi, az ezredfordulós VHS-korszakot idéző videót Dragovoja Drin készítette. Mutatjuk is a trekket idelent, ha pedig hosszabban olvasnál Cari inspirációiról, akkor azt megteheted a Hajógyár honlapján.