Novemberben új albummal jön a Kublai Khan! Februárban pedig koncert a KVLT-ban!

November 27-én érkezik a Kublai Khan új alkotása, New Strength néven!

 

A texasi Kublai Khan áprilisban vendégszerepelt hazánkban, akkor a koncert előtt így fogalmaztunk „Az általuk játszott, hardcore elemekkel szőtt metalcore különleges, nem a csapból folyó típus, amit a legkönnyebb befogadni. A hat éve alakult banda kezdetektől fogva sokat ad a dalszövegek minőségére, hitelességére és kerülik a felesleges töltelék dolgokat. A tavalyi, Balancing Survival & Happiness albumuk egyszerűen zseniális, energikus és kellőképp agresszív, olyan társadalmi problémákat érintve, mint a rasszizmus és az elnyomás, ezek mellett a személyes, egyéni harcok is hangot kapnak rajta.” Akkor az est legjobb fel óráját szállították nekünk, simán lenyomva a Napoleont vagy a fő attrakciót az Obey The Brave gárdáját. Nagy öröm, hogy nemrégiben a srácok bejelentették, hogy új lemezen dolgoznak, amire nem is kell már sokat várnunk!

Ízelítőnek már ki is dobták az egyik tételt, melyben segítségükre volt a Bury Your Dead frontembere. A Life For A Life is a megszokott lágy hangszínt üti meg, a képi megjelenítéssel együtt.

A Phoenix Music Hungary bejelentésének pedig extrán örülünk, hiszen a Kublai visszatérése mellett a német FALLBRAWLS-t is köszönthetjük a KVLT színpadán. Az est harmadik fellépője, a brit Desolated zúzására, rombolására pedig igen, még mi csajok is nagyon kíváncsiak vagyunk! Az este, és a turné legvastagabb betűvel kiemelt zenekara a Lionheart akik Kaiforniából érkeznek bevenni az európai színteret. Februárig még van idő, de érdemes a naptárba vésni már most az eseményt!