Úgy néz ki, most már tényleg feltámad az All Shall Perish

Váratlan bombahírrel jelentkezett be az All Shall Perish, méghozzá egy koncertbejelentéssel, miszerint

május végén fellépnek Austinban a Big Texas Metal Festen.

Ez mindenképpen elég konkrét fejlemény, még úgy is, hogy közben elég homályos, jelenleg kik lehetnek egyáltalán a zenekarban. Egyelőre Ben Orum alapító gitáros és az utóbbi tíz évet a Suicide Silence-ben eltöltő Eddie Hermida énekes részévétele tűnik biztosnak, legalábbis a zenekari instára kitett bejelentő posztban csak ők ketten vannak megjelölve.

Az All Shall Perish a kétezres évek deathcore-robbanásának egyik első nagy befutója volt, összesen négy albumuk jelent meg, az utolsó 2011-ben (az utóbb önbeteljesítő jóslatnak bizonyult This Is Where It Ends címmel), az utolsó koncertjük pedig 2013-ban volt, bár addigra szinte teljesen kicserélődött a zenekar tagsága, Hermida is pont ezután igazolt át a Suicide Silence-be. Ezután pár év csend jött, majd 2015 végén felröppent a hír, hogy a klasszikus tagok nagy része újra összeállt, ám ezután az ígérgetésen túl megint nem történt semmi érdemleges, és 2020-ban Hermida be is jelentette, hogy az újjáalakulásból végül nem is lesz semmi.

Ehhez képest most itt ez a koncertdátum, több mint tíz év után az első. További fejlemények feltehetőleg hamarosan.

Hermida egyébként nemsokára Budapesten is megfordul a Suicide Silence-szel, egész pontosan február 29-én a Dürerben, szóval ha ott el tudjuk csípni, mindenképp megkérdezzük tőle, hogy mizu az ASP-vel.