Megvan a Suicide Silence új énekese? Igen!

Először is szögezzük le, hogy ezt nem kezelhetjük tényként, de a Lambgoat tudomására jutott az a pletykának aposztrofált sejtés, hogy a Suicide Silence megtalálta új énekesét. Lassan már egy éve, hogy  Mitch Lucker egy tragikus motorbalesetben elhunyt. Azóta a zenekar rendezett számára egy emlékkoncertet, ahol közeli barátok ragadtak mikrofont, hogy beugorjanak egy-egy vendégszereplésre. A csapat nem oszlott fel, nincs hír utódról, de arról sem, hogy a megmaradt négyes esetleg más név alatt folytatná a zenélést. Minden bizonnyal azért, mert nem akarják más név alatt folytatni. Korábban is felmerültek találgatások, hogy ki lenne a legideálisabb új frontember, így merült fel például a Suffokate előző énekese, de talán az eddigieknél komolyabb feltevés, hogy az új frontember nem más lesz, mint az All Shall Perish éléről ismert Hernan „Eddie” Hermida. Az arcon található szőrmennyiségben illik a csapatba, és tény, hogy kevés nála jobb deathcore énekes van. Ha ez nem elég, akkor a lenti videó viszont biztosan meggyőz majd. Szerintetek mennyire jó választás Eddie és mennyire helyes folytatni a zenekart egy ilyen tragédia után?

FRISSÍTÉS: Az már biztos, hogy folytatja a zenekar, ugyanis megérkezett egy kedvcsináló videó (a leírásban: Suicide Silence Will Continue… felirattal) a zenekar hivatalos YouTube-csatornáján, amiben hallhatjuk az új énekes orgánumát egy You Only Live Once részlet erejéig. Hogy az Eddie-e vagy más? Nem tudni, de biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan kiderül az igazság. Ti kit látnátok szívesen egyébként a zenekar élén?

FRISSÍTÉS #2: A rajongók véleménye megoszlott a tekintetben, hogy mennyire volt jó ötlet az a tény, hogy a Suicide Silence egy ilyen karakteres frontember tragikus elvesztés után folytassa-e egyáltalán ugyanolyan név alatt a zenélést. A zenekar viszont időközben döntött. Sőt a legfrissebb hír pedig beigazolta az előzetes sejtéseket, és kiderült, hogy bizony a csapat új énekese nem más lesz, mint Hernan „Eddie” Hermida. Rajongói vitákon felül a deathcore énekesek egyik legerősebb orgánuma az övé, azonban a kérdést, hogy mi lesz a jövőben az All Shall Perish sorsa, homály övezi. Minden bizonnyal Eddie sem véletlenül mondott igent a felkérésre. A zenekar egy facebook üzenetben jelentette be az új korszakot eredményező döntést, ahol arról is beszéltek, hogy régi barátság az övüké és Mitch is biztosan azt akarta volna, hogy egy olyan ember legyen az utódja, akit tisztel és akit személyesen ismer, nem is beszélve a hangi adottságairól. A zenekar egyébként Mitch vélhető akaratáról úgy nyilatkozott a rajongók felé, hogy higgyék el, hogy ő is ezt akarná. Azt akarná, hogy a barátai közösen folytassák, amit együtt alkottak meg. A soraikat pedig így zárták: „Minden alkalommal, mikor színpadra lépünk, akkor az az ő tiszteletére lesz, szem előtt tartva az örökségét.” Időközben pedig egy vadonatúj promokép is nyilvánosságra került, amiből kiderül, hogy Eddie bizony megszabadult a loboncától.

FRISSÍTÉS #3: Az All Shall Perish hivatalos közleményében adta rajongói tudtára, hogy Eddie kilépett a zenekarból. A rajongókat azonban óva intették a túlzott aggodalomtól és előre leszögezték: folytatják. Mike Tiner, a zenekar agya felhívta a figyelmet arra, hogy már korábban is vesztettek el énekest és meghatározó figurát is, de mégis továbbmentek. A zenekarnak a legjobbat kívánták.