Hernan „Eddie” Hermida visszatér az All Shall Perish élére – 2011 után új ASP-lemez íródik

eddiehermidasuicidesilence2014_638

Akár a nap híre is lehet, hogy az All Shall Perish alapító kötelékébe (Matt Kuykendall – dobok, Ben Orum – gitár és Caysen Russo – gitár, most már basszusgitár) újra visszatért Hernan „Eddie” Hermida énekes és Chris Storey gitáros, a zenekar jelenleg is az új nagylemezét írja, ezúttal viszont már ebben a felállásban.

Eddie volt az énekes a legutolsó három All Shall Perish-lemezen: The Price of Existence (2006), Awaken the Dreamers (2008) és This Is Where It Ends (2011) — így mindenképpen nagy horderejű hírről van szó. Eddie egyébként az All Shall Perishben betöltött pozícióját adta fel a Suicide Silence kedvéért Mitch Lucker tragikus halála után, viszont annak ellenére, hogy újra az All Shall Perish énekese, a Suicide Silence-ben is továbbra is fent fogja tartani ezt a pozícióját. Emellett Craig Betit is énekelni fog a lemezen, Caysen Russo pedig bőgőre vált, Mike Tiner viszont Kuykendall személyes megkeresése ellenére sem tér vissza a bandába mindenféle jogi probléma miatt.

Az így kialakult új felállás – Hernan „Eddie” Hermida (ének), Ben Orum (gitár), Chris Storey (gitár), Caysen Russo (bőgő), Matt Kuykendall (dobok) és Craig Betit (kiegészítő vokálok) – pedig új lemezen dolgozik, 2011 után jöhet új All Shall Perish-anyag. Várjátok, ugye?