Hernan ‘Eddie’ Hermida visszatér az All Shall Perish élére – 2011 után új ASP-lemez íródik

eddiehermidasuicidesilence2014_638

Akár a nap híre is lehet, hogy az All Shall Perish alapító Matt Kuykendall (dobok, Ben Orum (gitár) és Caysen Russo (gitár, most már basszusgitár) kötelékébe újra visszatért Hernan “Eddie” Hermida énekes és Chris Storey gitáros, a zenekar jelenleg is az új nagylemezét írja, ezúttal viszont már ebben a felállásban.

Eddie volt az énekes a legutolsó három All Shall Perish-lemezen: The Price Of Existence (2006), Awaken The Dreamers (2008)  és This Is Where It Ends (2011) — így mindenképpen nagy horderejű hírről van szó, Eddie egyébként az All Shall Perish-ben betöltött pozícióját adta fel a Suicide Silence kedvéért Mitch Lucker tragikus halála után, viszont annak ellenére, hogy újra az All Shall Perish énekese, a Suicie Silence-ben is továbbra is fent fogja tartani ezt a pozícióját. Emellett Craig Betit is énekelni fog a lemezen, Caysen Russo pedig bőgőre vált, Mike Tiner viszont Kuykendall személyes megkeresése ellenére sem tér vissza a bandába mindenféle jogi probléma miatt.

Az így kialakult új felállás: Hernan “Eddie” Hermida (ének), Ben Orum (gitár), Chris Storey (gitár), Caysen Russo (bőgő), Matt Kuykendall (dobok) és Craig Betit (kiegészítő vokálok) – pedig új lemezen dolgozik, 2011 után jöhet új All Shall Perish anyag. Várjátok, ugye?