Twister-partit rendezett egy koncertjén a pitben az Archspire

Amióta létezik élő zene, az emberek hülyébbnél hülyébb dolgokat csinálnak koncert közben. Az viszont teljesen külön kategória, amikor maga a fellépő banda bátorít a marhulásra. Pedig pontosan ez történt az Archspire EU-turnéjának egyik német állomásán. A kanadai tech death-pionírok március 3-án épp Essenben játszottak, amikor is előkerült egy Twister-szőnyeg.

Na de nem ám valami random látogatótól: a banda maga állította meg a tekerésmaratont, hogy 1v1 csatára hívja ki két rajongóját. Aki nem ismerné a népszerű játék szabályait: a játékmester pörget, és amilyen színt és végtagot mutat a tábla, oda kell rakni az adott kezet/lábat, könyöklés és térdelés kizárva. Jelen helyzetben a harc egy ingyen pólóért folyt, azonban egy efféle meccs eltarthat egy darabig, úgyhogy az énekes, Oli Peters elég rövidre fogta a dolgot, és másodjára egy wall of death-t pörgetett. Azt hiszem, senkinek se kell magyarázni, hogy mi történt ezután. Azt nem tudni, hogy a résztvevők közül bárki kapott-e pólót. Vagy vérátömlesztést.

A legjobb az egészben pedig, hogy a banda nálunk is tiszteletét teszi két hét múlva, március 23-án az Analog Music Hallban, a Psycroptic, a Benighted és az Entheos társaságában. Jegyek még kaphatók, érdemes rájuk mielőbb lecsapni, hátha hozzánk meg hoznak Torpedót vagy azt az operációs társast.