Valaki egy döglött patkányt dobott a színpadra a Full of Hell koncertje közben

Valószínűleg nem meglepő annak, aki részt vett már metalkoncerten, hogy néha igencsak indokolatlan és megmagyarázhatatlan dolgok történhetnek, miközben az emberek épp átadják magukat a súlyos riffek és a tömeg generálta eufóriának. Van, hogy a felszínre törő vággyal nem tudnak mit kezdeni a népek, meg olyan is, amikor valaki konkrétan berosál a performansztól. Illetve az is előfordulhat, hogy állatokkal vagy azok tetemével történnek bizarr dolgok – gondolom, senkinek nem kell részleteznem Ozzy híres majszolását.

Nem tudni, mi játszódhatott le annak a csanád zeneélvezőnek a fejében, aki egy döglött patkányt hajított a színpadra a Full of Rat… bocsánat… szóval a Full of Hell szeptember 30-i, chicagói koncertjén, mindenesetre megtette. Egy másik jelenlévő által készített videón jól látszik, hogy Dylan Walker énekes szakszerűen, zsebkendős kézzel (miért is van zsebkendő a szintijén? nem akarom tudni) felveszi, bemutatja a közönségnek, majd örök nyugovóra helyezi a szebb napokat is látott rágcsálót – a színpad szélére.

Ha ma egy dolgot megtanulsz, az legyen ez: a (csatorna-) patkány kártékony és betegségeket terjesztő állat. Lehetőleg ne fogdosd, ne mutasd meg neki a zenekarod demóit, és semmiképp se dobáld emberek felé a kimúlt tetemét! Nem volt elég egy világjárvány, amiből rendesen még ki se kecmeregtünk?!