A Bridge to Solace és az Undying együtt lép fel ősszel Budapesten

Bő egy évvel a szívet melengető visszatérése után újra színpadra lép Budapesten a Bridge to Solace, ráadásul elég komoly társasággal: a kultikus amerikai Undyinggal. A két zenekar 19 éve turnézott együtt Európában, utóbbi ezúttal nálunk nyitja az újjáalakuló EU-körútját. A koncert november 15-én lesz a Turbinában, így az igazi underground hangulat megkérdőjelezhetetlen. Az estét a veszprémi Escalate nyitja, akiknek előreláthatólag áprilisban jelenik meg az első nagylemezük az amerikai New Age Recordsnál (velük készült interjúnk itt olvasható). Bízunk benne, hogy novemberig a BTS is előrukkol a beígért EP-jével, amiről eddig egyetlen demót hallhattunk csak.

Jakab Zoliék így vezették fel a bulit:

Tavaly szeptemberi teltházas Dürer Kertes reunion koncertünk után úgy éreztük, hogy ideje egy családias bulinak, hogy érezzük azt az esszenciát, ahonnan ez a zenekar indult: egy kisebb klub, kisebb színpad és közeli barátok.

Az észak-karolinai Undying a késő ’90-es és 2000-es évek meghatározó metalcore színterének egyik bástyájaként járta a világot, így több alkalommal fordultak meg Budapesten is. A két zenekar több mint húszéves barátságát ünneplendő, az Undying európai újjáalakuló turnéjának nyitóestje lesz ez, ahol mindketten teljes hosszúságú koncertet adunk.

A koncertre mindössze 400 jegy kapható a Tixa oldalán, érdemes sietni, mert a kedvezményes belépők már el is fogytak.

Hangolódásképp alább megnézheted a BTS düreres hangversenyét, akár vágatlanul, teljes egészében is:

Fotó: Somogyi Lajos / Bands Through the Lens