Megjelent a Stubborn új EP-je, meg hozzá egy videoklip is

Ahogy az várható volt, befutott a Stubborn legújabb EP-je, a Vortex. A négydalos kiadvány most egy videóval is meg lett támogatva, egyenesen a címadó dalra forgatva.

A dal a szokásos Stubborn-féle hardcore/metal aprítást hozza, egy kisebb csavarral: soha ennyire dallamos ének nem kapott még helyet a srácok egyik tételében sem. Persze nem új keletű dolog, hogy Halák Árpi énekel, de eddig leginkább a tiszta vokál és a scream közt lavírozott. A kislemezen egyébként van még egy dal, ahol elő kerül ez a fajta énektechnika, de direkt nem lövöm le a poént, hogy melyik az, eridj meghallgatni! A klip ezúttal is Peter John Kiss (TheRealJP) nevéhez kötődik, az EP keverése és a maszter pedig Kiss Józsefnél az Area 51 stúdióban készült.

A fiúk be is mutatják az EP-t május 27-én az Instantban, a Sonya és a nemrég nálunk is bejáratott Waydown társaságában. Másnap, 28-án pedig Gödöllőn játszanak a Trafo Club megsegítésére rendezett jótékonysági fesztiválon a Fish! és még rengeteg másik király banda mellett.