A Stubborn az új dalával kilép a komfortzónájából

Megjelent a Stubborn legújabb klipes dala, a Daydreamer, aminek a sajtóanyaga úgy szól, hogy a zenekar kilépett egy kicsit a komfortzónájából, és megpróbált valami olyat alkotni, amit ezelőtt még nem csinált. Ezt pedig úgy kell érteni, hogy Halák Árpi énekes… hát… énekel. Meglepő húzás, de abszolút működik, a dal második felében meg azért nyilván előkerül a szokásos stubbornos falbontás is.

Árpi egyébként így kommentálta a dalt:

A Daydreamer olyan hangulatról szól, mely gyakran elkap. Az érzés, amikor egy illat vagy emlék megragad, és visszavisz a múlt egy bizonyos pillanatába. Keserédes kettős állapot, amely szép és fájdalmas is lehet egyszerre.

A felvételeket ezúttal is a banda dobosa, Ivánfi Dani rögzítette, a keverés és maszter pedig az ausztrál Lance Prenc munkája, aki korábban az Alpha Wolf, a Dealer és a Within Destruction cuccain is dolgozott. A klipet Peter John Kiss (therealJP) rendezte.

A Stubborn következő koncertje – és az új dal élő premierje – szeptember 17-én lesz az Akváriumban, a további fellépők a Heedless Elegance, a Tiansen és a Mirror.