I’ll be back! – Új Austrian Death Machine-anyagon dolgozik Tim Lambesis

Valószínűleg unalmas a megtisztulás felé vezető út, vagy csak zárva tartanak a konditermek, de ahhoz kétség sem férhet, hogy az As I Lay Dying frontembere, Tim Lambesis nem győzi levezetni a felgyülemlett energiáit. Nemcsak a „fő” zenekarával aktívkodik lépten-nyomon, de nemrég egy különálló projekttel is jelentkezett Born Through Fire néven, most pedig nagyon úgy fest, hogy újra felélesztené a lesittelése előtti kedvenc szabadidős őrületét, az Austrian Death Machine-t.

Az ADM egy Arnold Schwarzenegger/Terminátor-tematikájú thrash metal banda, ami mondhatni teljes mértékben Lambesis agyszüleménye, aki az eddig megjelent három nagylemezre (Total Brutal, Double Brutal, Triple Brutal) és két karácsonyi szösszenetre az összes hangszert maga vette fel, illetve a különböző lemezeken kisegítették „Arnold-dublőrök” és olyan bandák szólógitárosai, mint a Killswitch Engage, a Darkest Hour vagy az All Shall Perish. Szóval bármennyire is komolyan vehetetlen a képlet, azért van benne munka, nem kevés.

Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy Tim készen áll, hogy a világra szabadítsa a negyedik felvonást is (Quadruple Brutal, talán?). Legalábbis erre utal az Instagramra frissen feltöltött posztja, ahol ő és testépítő/zenész cimborája, Craig Golias (aki a keresési találatok alapján inkább testépítő, mintsem zenész) épp új dalokon dolgoznak a ‘Death Machine-hez. Ha ebből tényleg lesz valami, az az első ADM-cucc lesz nyolc év alatt. Kár, hogy ugyanez a Terminátor-filmekről nem mondható el…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Austrian Death Machine (@austriandeathmachine) által megosztott bejegyzés