A Sleep Token nyit az Architectsnek a Budapest Parkban

Az már tudvalevő volt, hogy négy év után visszatér a Budapest Park színpadára – meg úgy en bloc Magyarországra – az egyik legnagyobb brit modern metal-banda, az Architects, hogy bemutassák legutóbbi (meg azért kicsit az azelőtti) lemezüket. Az is be lett lengetve, hogy Sam Carterék nem egyedül fűtik fel az amúgy is forró színpadot, ám eddig nem derült fény arra, hogy kik társulnak hozzájuk a földrengetésben.

Most viszont lehullt az álarc – vagyis annyira mégsem: egy másik angol zenekar, történetesen az elmúlt idők legnagyobb hype-ját bezsebelő, nemrég az év egyik legvártabb lemezét leszállító Sleep Token mutatkozik be először kis hazánkban. Vesselék népszerűsége apadhatatlannak tűnik, úgyhogy nem valószínű, hogy ez a bejelentés meg fogja csappantani a jegyeladást, sőt, nem árt rárepülni a jegyekre, mert így eléggé sold out-szagú a buli. A behoppok a Live Nation honlapján elérhetőek, minden más infót pedig a facebookos eseménynél találsz.

Ha pedig egy jó tanácsot megengedsz: hacsak nem akarsz virális lenni, lehetőleg ne burkolj aluljárós patkányhúsos gyrost a koncert előtt!