A Power Trip lép fel jövő februárban a Pantera előtt

A 2010-es évek második felének egyik legnépszerűbb crossover thrash-bandája, a Power Trip anno kb. két-három évente útba ejtette kicsiny hazánkat – egészen az énekes, Riley Gale tragikusan hirtelen bekövetkezett 2020-as haláláig. A banda akkor értelemszerűen vissza is vonult a színfalak mögé, hogy kifundálják, mi legyen a jövővel, hiszen Riley képében nemcsak egy énekest, de egy ikonikus színtérfigurát is elveszítettek.

A zenekar tavaly év végén kezdett el feléledni, a mikrofonnál a Fugitive énekesével, Seth Gilmore-ral, aki időközben nagy valószínűséggel permanens taggá is avanzsálódott. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a Power Trip folytatja a turnézást – meg elvileg az új dalok írását is -, és egészen pontosan hét év után újra visszalátogatnak a magyar fővárosba. Teszik ezt a Pantera vendégeiként, akik szintén afféle legacy turnén vannak, és ezzel lépten-nyomon megörvendeztetnek minket is.

Tehát Pantera 2025. február 3-án, ezúttal a Papp Lászlóban, előttük pedig a hamvaiból feltámadt Power Trip. A garantált szemgolyó-szőrösödésre jegyek és infók az eseménynél.