A vidéki lámatartás szépségeit mutatja be az L.S. Dunes új klipes dala

2022 legmenőbb szupergrupposodása kétségkívül az L.S. Dunes nevéhez volt köthető, ahol többek közt My Chemical Romance-, Circa Survive-, Thursday– vagy épp Coheed and Cambria-tagok találtak egymásra, és tolják a férfifájdalmas poszt-hardcore-t. A zenekar egy kitűnő debütlemez és megannyi szórakoztató videoklip után most hivatalosan is bedörrenti második fejezetét a Fatal Deluexe c. dallal.

A banda szokásához híven a számhoz társul egy nem megszokott látványvilágú klip is, ahol a vidéki élet és egy lámafarm szépségeit és egyszerűségét tárják elénk a készítők. A videóban van kártyázás, piálás, teherautó platóján zenélés, és természetesen megannyi az egzotikus állatokból. Bár a kisfilm majdnem teljesen fekete-fehér képi világgal bír, a végére azért csak kiszínesedik, ezzel is utalva a nihilből való kilépésre, a szürke gondolatok magunk mögött hagyására.

Frank Iero gitáros így fogalmazta meg érzéseit a dallal kapcsolatban:

Jó néhány hagyományos szabályt megdönt, és eltörli az előítéleteket azzal kapcsolatban, hogy ez a zenekar maga milyen és mire lehet képes. Ez egy olyan dal, amit még a felvételek elkészülte után is folyamatosan hallgattam, és alig várom, hogy élő közönség előtt játsszam. Ezek az érzések elég gyakran valami igazán különlegesnek a jelei.