Elfogadni az élet körforgását – Heedless Elegance-klippremier

Egy hónappal ezelőtt mutattuk be a Heedless Elegance új számát, a The Way of Every Loss-t, ami a fővárosi banda készülő harmadik albumának az első előfutára. A modern metalcore-színtér egyik legfelkapottabb billentyűs/producere, az ausztrál Misstiq prouceri segédletével készült dalhoz utóbb készült egy dalszöveges vizuál, most megérkezett a „rendes” videoklip is, ami itt a NuSkullon debütál.

A klip egy amolyan hagyományos „zúzunk egy dohos pincében” videó, de annak elég szép darab, mutatós kék-sárga színvilággal. Az operatőre Bikali Sándor volt, a fényeket Réthelyi Botond, a vágást Mirtse Korinna és Balázs Mihály intézte.

A dalhoz a banda legutóbb az alábbiakat fűzte:

A Libra után folytatódik a történet egy fiktív szereplő tapasztalatai alapján egy új világban, ahol új kihívások, egy új “út” mutatkozik, melynek fő feladata, hogy megtanítsa az élet körforgásának elfogadását. A történet 2 ember többszintű kapcsolatát mutatja be, amely egy “tánc“ formájában jelenik meg. A The Way of Every Loss ennek a történetnek a 3. Tarot kártyája.

Az év végére várható albumról érdemes még tudni, hogy az artworkjét – ahogy az összes előzetes szingliét is – Travis Smith, a metalszíntér egyik legkeresettebb grafikusa készítette, aki olyan bandák borítóit jegyzi még, mint a Avenged Sevenfold, a DeathDevin Townsend, a Katatonia, a Nevermore vagy az Opeth.

Hamarosan érkezik a következő új dal is, ami szintén felvonultat egy igen komoly külföldi közreműködőt.