A választás joga csak illúzió – Wires-klippremier

Az egy éve debütált budapesti Wires azóta is stabilan szállítja a dalait, amik közül most sorban a negyedik debütál itt a NuSkullon. A szám memory_hole címet kapta és az eddigiekhez hasonlóan ez is párba rendeződik az előtte megjelent darabbal, a múlt hónapban megjelent layers_of_meaninggel. Míg utóbbi pörgősségben nem szenvedett hiányt és valószínűleg az industrial metalcore-banda (eddigi) legkaotikusabb tétele volt, addig a mostani egy jóval lassabb, sötétebb és elszállósabb oldalát mutatja meg a srácok profiljának.

A technikai háttér ezúttal minimálisan változott: a rögzítés és felvétel most is a gitáros, Tóth Dávid munkája, valamint Lance Prenc (Alpha Wolf, Void of Vision, Polaris stb.) keverte és maszterelte a cuccot, viszont a videót most nem Tóth Gábor (Harmed, The Devil’s Trade, Ghostship Recording) készítette, hanem a zenekar magának DIY módon, Hi8 kazettára. Ez eredményezi a retró VHS-látványt, ami iszonyat jól passzol a disszonáns témákhoz.

A Wires következő állomása már a bemutatkozó EP-jük megjelenése lesz, amit még idén ki is szeretnének adni, és ha az eddig hallott/látott minőség folytatódik rajta, akkor csalódás egészen biztos nem érhet minket.