Watchtower: új dallal jelentkezett a The Devil Wears Prada

Továbbra sem pihen a The Devil Wears Prada. A tavaly májusban megjelent ZII EP után már ősszel ki is dobott egy marcona új trekket a metalcore-csapat, most pedig itt a legújabb állomás a munkásságáukban: a Watchtower.

A Sacrifice-hoz hasonlóan az új dal se vesz vissza egy cseppet sem a lendületből, érződik, hogy a zenekar vissza akar nyúlni a kétezres évek végi nyersebb hangzásához, amit modern elektronikus hatásokkal kíván fűszerezni. A Watchtower ennek eleget is tesz, szélvész tempót és a már megszokott tiszta énekes refrént sűríti kevesebb, mint három percbe. A téma ezúttal (is) a mentális egészség párkapcsolatokra gyakorolt hatása, ehhez pedig nem is választhattak volna találóbb helyszínt a klipforgatáshoz, mint egy kihalt börtönt. A videót most is Cristopher Commons és Kate McFerren rendezte, akikkel már a Sacrifice és a Forlorn kisfilmjeinél is együtt dolgozott a banda.

A TDWP további terveit egyelőre még homály fedi, talán egy új EP van a láthatáron, vagy igazából bármi kitelik tőlük. Amíg ez körvonalazódik, lehet memorizálni a Watchtowert is, hátha egyszer felénk fújja őket a szél.