Temess vörösbe – Új dallal hasít a The Devil Wears Prada

Még szinte ki se hűlt a The Devil Wears Prada roppantul aktuális, világégést vizionáló EP-je, a ZII, az ohiói metalcore-csapat már be is mutatott egy még újabb dalt Sacrifice címmel.

Az egyelőre önálló single nagyjából a 2019-es The Act és a ZII között mozog zeneileg, alapjában egy dühös darab, de akadnak benne azért elszállósabb, ambientes részek is, óriási refrének és egy akkora sludge-os csűrdöngölés a végén, amire senki nem számított. Ahogy Mike Hranica énekes a Revolvernek adott villáminterjúban is elmondja: a csapat egyáltalán nem próbál trendeket követni, nem törekednek arra, hogy kifejezetten súlyos, vagy melankolikusabb zenét játsszanak, a dalok megszólalása pont azt adja vissza, ahogy a srácok érzik magukat az adott élethelyzetben: dühösnek és/vagy csalódottnak.

Ezenkívül azt is belengette az énekes, hogy a Sacrifice az előfutára a zenekar által a jövő évben a világra szabadítandó kontentcunaminak. Mi izgatottan várjuk, hogy mivel szórnak meg minket a fiúk, addig is itt lehet megnézni a dalhoz készült körkörös videót: