Újra Budapesten a Trivium

Trivium

Úgy tűnik, a Trivium frontembere, Matt Heafy tényleg nem csak a levegőbe beszélt, amikor tavaly a Barba Negra Trackben két számonként azt hangoztatta, hogy amint lehet, vissza fognak jönni hozzánk: a floridai metálbanda márciusban újra Budapestre jön.

Az óriásit szóló szabadtéri debütálás után most kisebb pályán, a Dürer Kertben lépnek fel, itt mutatják be március 29-én a frissen megjelent új albumukat, a The Sin and the Sentence-t, ami szerintünk csont nélkül az évtized legjobb Trivium-lemeze, nemsokára alaposan ki is fogjuk vesézni. A zenekart a tavaszi turnén a texasi thrasher Power Trip és a frontcsajos walesi Venom Prison kíséri. Ahogy Heafyék mondják:

Az egyik legnagyszerűbb dolog egy headliner turnéban az, hogy mi választjuk ki a zenekarokat. A Power Trip és a Venom Prison nemcsak a következő metál hullám legjobbjai, de személyes kedvenceink is. Mélyen elmerülünk majd a katalógusunkban, hogy az új dalokat párosíthassuk a régebbi klasszikusokkal és néhány olyan ritkasággal, amit már régen játszottunk. Találkozzunk hamarosan!

Jegyinfók és egyebek a Facebook-eseménynél.